Käyttäjän lisääminen Microsoft 365 -palveluun

Muokattu: To, 11 Helmi, 2021 klo 3:47 PM

Huom: Tämä toiminto on käytettävissä vain Office 365 palvelun järjestelmänvalvojille. Jos olet palvelun tilaaja ja sinulla ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia, voit pyytää ne meidän tuelta.

1. Kirjaudu osoitteeseen portal.office.com pääkäyttäjän tunnuksilla
    • Jos olet palvelun tilaaja ja tililläsi ei ole pääkäyttäjän oikeuksia, voit kysyä nämä meidän tuen kautta.
  2. Siirry Office 365 -hallintakeskukseen.
  3. Valitse aloitussivulla Lisää käyttäjä.

Näyttökuva Office 365 -hallintakeskuksen kohdasta, jossa lisätään käyttäjä

Täytä käyttäjän tiedot. Kun olet valmis, valitse Lisää.
  • Nimi    Anna etu- ja sukunimi, näyttönimi ja käyttäjänimi.

• Toimialue    Toimialue tarkoittaa samaa kuin verkkotunnus. Jos teidän tilille on liitetty useampi verkkotunnus, voit valita alasvetovalikosta haluamasi tunnuksen kyseiselle tilille. Tilin luonnin jälkeen voitte lisätä tarvittavat alias -osoitteet.

• Yhteystiedot    (vaihtoehtoinen) Voit lisätä käyttäjälle esimerkiksi puhelinnumeron, osoitteen ja muita tietoja.

• Salasana    Käytä automaattisesti luotua salasanaa tai määritä käyttäjälle itse vahva salasana.

Salasana on vaihdettava 90 päivän jälkeen. Suosittelemme valitsemaan asetuksen Käyttäjän on vaihdettava salasana ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

• Roolit    (vaihtoehtoinen) Jos haluat tehdä tilistä järjestelmänvalvojatilin, voit tehdä sen tästä.

• Tuotteiden käyttöoikeudet    Valitse haluttu käyttöoikeustaso. Voit lisätä tilin myös ilman käyttöoikeutta, jos näitä ei ole käytettävissä.

• Huom: Jos tarvitset uuden lisenssin tai haluat päivittää käyttäjänlisenssitasoa, voit olla yhteydessä suoraan myyntiimme myynti@louhi.fi

Näyttökuva täytettävistä kentistä, kun Office 365 for Businessiin lisätään käyttäjä

Kun käyttäjä on lisätty, muista kopioida talteen hänen käyttäjätunnus ja salasana. Tili on nyt lisätty ja voit toimittaa tunnukset oikealle käyttäjälle.