G Suite Team Drive -kansion lisääminen

Muokattu: Ti, 25 Syys, 2018 at 11:28 AM

Huomioi, että jos organisatiosi järjestelmänvalvoja ei ole hyväksynyt Team Drive -ominaisuutta, et pysty välttämättä käyttämään kyseistä ominaisuutta. Ole siinä tapauksessa yhteydessä yrityksesi järjestelmänvalvojaan.

Luo Team Drive kansio

1. Avaa Google Drive -palvelu
  2. Vasemmalta klikkaa Team Drive -painiketta
  3. Paina New -painiketta
  4. Kirjoita haluttu kansion nimi ja paina Create

Lisää jäsenet ja määritä käyttöoikeudet

1. Vasemmalta valitse Team Drive
  2. Kansion nimen alta valitse Add Members
  3. Lisää nimet, sähköpostiosoitteet tai ryhmä
  4. Kirjoita haluttu kansion nimi ja paina Create
  5. (valinnainen) Oikeuksien vaihtamiseksi, klikkaa nuolta ja valitse uusi käyttäjän käyttöoikeus (kohdasta ”Full”)
  6. (valinnainen) Syötä viesti
  7. (valinnainen) Jos et halua lähettää ilmoitusta käyttäjälle, valitse ”Skip sending notification”
  8. Klikkaa Send tai Add

Team Drive käyttöoikeustasot

1. Täydet oikeudet (Käyttäjä voi lisätä uusia käyttäjiä sekä ladata/muokata/poistaa kaikkia tiedostoja)
  2. Muokkausoikeudet (Käyttäjä voi lisätä uusia tiedostoja sekä muokata kaikkia Team Driven tiedostoja)
  3. Kommentointioikeus (Käyttäjä voi kommentoida tiedostoja)
  4. Tarkasteluoikeus (Käyttäjä voi vain tarkastella tiedostoja)