Louhi Hosted Exchange

Muokattu: To, 16 Elo, 2018 at 1:29 PM

Tässä artikkelissa neuvotaan Louhi Hosted Exchangen käyttönottoon liittyviä toimenpiteitä.

Exchange-palvelun webmail löytyy osoitteesta: https://webmail.azurepack.com/

WEBMAILIN KAUTTA VOIT:

• Lukea ja kirjoittaa sähköpostiviestejä
  • Lisätä ja poistaa kalenterimerkintöjä
  • Luoda ja poistaa kalentereja sekä tarkistaa jaettuja kalentereja (vain Exchange Pro)

OUTLOOKIN KÄYTTÖ:

• Käyttääksesi Exchangea automaattisella asennuksella, täytyy palvelun olla Exchange Pro, muissa tapauksissa tili tulee lisätä manuaalisesti
    Oletuksena Outlook osaa asentaa tilin pelkän sähköpostiosoitteesi ja salasanan avulla
  • Manuaalisessa asennuksessa tilin tyyppi on joko POP3S (portti 995) tai IMAPS (portti 993) ja palvelimen osoitteena mail.azurepack.com, lähtevässä postissa palvelin on mail.azurepack.com (portti 587).

Palvelin pyytää tunnukset, jotka on lähetetty palvelun toimituksen yhteydessä.

NIMIPALVELINTIETUEET:

• Mikäli domainisi on Louhen hallussa voit pyytää teknistä tukeamme asettamaan tietueet
  • Sähköpostia varten tulee asettaa 2 tietuetta:
    – Tietue: @ IN MX mx01.azurepack.com 10
    – Tietue: @ IN MX mx02.azurepack.com 20
  • Tietue: autodiscover IN CNAME adr.azurepack.com (Exchange Pro)
  • Tietue: mail CNAME mail.azurepack.com
  • Tietue: @ TXT v=spf1 a mx -all