Louhi Hosted Exchange

Muokattu: To, 15 Loka, 2020 at 10:46 AM

Tässä artikkelissa neuvotaan Louhi Hosted Exchangen käyttönottoon liittyviä toimenpiteitä.

Exchange-palvelun webmail löytyy osoitteesta: https://webmail.azurepack.com/

Unohtuneen salasanan saat palautettua olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

WEBMAILIN KAUTTA VOIT:

• Lukea ja kirjoittaa sähköpostiviestejä
  • Lisätä ja poistaa kalenterimerkintöjä
  • Luoda ja poistaa kalentereja sekä tarkistaa jaettuja kalentereja (vain Exchange Pro)

OUTLOOKIN KÄYTTÖ:

• Käyttääksesi Exchangea automaattisella asennuksella, täytyy palvelun olla Exchange Pro, muissa tapauksissa tili tulee lisätä ohjelmaan manuaalisesti
  • Oletuksena Outlook osaa asentaa tilin pelkän sähköpostiosoitteesi ja salasanan avulla
  • Manuaalisessa asennuksessa tilin tyyppi on joko POP3 (portti 995) tai IMAP (portti 993) ja saapuvan postin palvelimen osoitteena mail.azurepack.com, lähtevässä postissa palvelin on mail.azurepack.com (portti 587).

Palvelin pyytää tunnukset, jotka on lähetetty palvelun toimituksen yhteydessä.

NIMIPALVELINTIETUEET:

• Mikäli domainisi on Louhen hallussa voit pyytää teknistä tukeamme asettamaan tietueet
  • Sähköpostia varten tulee asettaa 2 tietuetta:
    – Tietue: @ IN MX mx01.azurepack.com 10
    – Tietue: @ IN MX mx02.azurepack.com 20
  • Tietue: autodiscover IN CNAME adr.azurepack.com (Exchange Pro)
  • Tietue: mail CNAME mail.azurepack.com
  • Tietue: @ TXT v=spf1 a mx -all