Lomavastaajan asettaminen Exchange-tiliin webmailin kautta

Muokattu: To, 16 Elo, 2018 at 1:23 PM

Tässä artikkelissa neuvotaan miten Louhi Hosted Exchange-palveluun voi asettaa lomavastaajan webmailin kautta.

1. Kirjaudu tilin tunnuksilla webmailiin osoitteessa: https://webmail.azurepack.com/
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta "Asetukset" ja valikosta "Automaattiset vastaukset"
  3. Aktivoi vastaaja valitsemalla "Lähetä automaattisia vastauksia"
    Voit määritellä vastaajan alkamis- ja lopetusajat sekä erillisen viestin organisaation ulkopuolisille lähettäjille.
  4. Paina "OK" -painiketta