Louhi Webhotelli- sähköpostitilin salasanan vaihtaminen

Muokattu: To, 29 Huhti, 2021 at 10:44 AM

Tässä ohjeessa opastamme kuinka vaihtaa Louhen Webmail eli Webhotellipalveluun sisältyvän sähköpostitilin salasanan. Mikäli käyttäjällä on nykyinen salasana tiedossa, sen voi vaihtaa kirjautumalla osoitteeseen omadomain.org:2096. Korvaa (omadomain) omalla domainillasi. Sivusto vaatii toimiaikseen että domainin liikenne on ohjattu Louhen Webhotelliin.

Toinen osoite on whmXX.louhi.net:2096. Korvaa XX oman whm palvelimesi numerolla. Löydät sen Louhi konsolista

Anna sähköpostiosoite ja tilin nykyinen salasana:

Valitse kohta "Password & Security"

Syötä ylempään kenttään uusi salasana ja alempaan kenttään sama salasana uudestaan. Värillinen palkki kertoo kuinka vahva salasana on. "Password Generate" painikkeella voit käyttää järjestelmän arpomaa salasanaa. Lopuksi tallenna muutokset painamalla "Save"

Salasanan vaihtaminen onnistuu myös Webhotellin hallinnasta kirjautumalla sisään osoitteesta whmXX.louhi.net:2083. Korvaa XX oman whm palvelimsi numerolla. Löydät sen Louhi konsoli palvelusta.

Valitse sisäänkirjautumisen jälkeen kohta "Email Accounts":

Klikkaa sähköpostiosoitteen vierestä jakoavaimen kuvaketta "Manage"

Kirjoita "New Password" kenttään uusi salasana ja tallenna muutokset klikkaamalla sivun alaosasta "Update email settigs"

Ohjeita turvalliseen salasanaan:

- Vähintään 7 merkkiä pitkä.

- Sisältää sekä isoja ja pieniä kirjaimia.

- Sisältää vähintään yhden erikoismerkin esim !, @ tai #

- Ei ole toisessa palvelussa käytössä.

- Ei ole helposti arvattavissa esim 123456