Allekirjoituksen lisääminen Webmail sähköpostiin

Muokattu: Pe, 8 Touko, 2020 at 4:42 PM

Ohjeet kuinka määrittää Webmail sähköpostiin oma allekirjoitus

Kirjaudu sähköpostiisi osoitteesta webmail.louhi.net. Valitse alasvetovalikosta oikea palvelin. Löydät sen myös Louhi konsolista.

Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse sivun oikeasta yläkulmasta "Asetukset":

Valitse sivun vasemmasta valikosta kohta "Identiteetit":

Tekstin lisäksi voit halutessasi lisätä allekirjoitukseesi myös kuvan lisäämällä raksin ruutuun "HTML-allekirjoitus". Lopuksi paina "Tallenna"