Lokaaliin Webmailiin siirtyminen

Muokattu: Pe, 22 Touko, 2020 at 10:09 AM

Webhotellin webmailia on mahdollista käyttää lokaalisti. Tämä onnistuu osoitteesta https://whmxx.louhi.net:2096 (Korvaa xx omalla whm-palvelimen numerolla), kirjautumalla sisään omilla sähköpostiosoitteen tunnuksilla. HUOM! Osoitekirjat ja Identiteetin osio (Jossa on muun muassa sähköpostin allekirjoitus) täytyy itse kopioida https://webmail.louhi.net palvelimesta. Osoitekirjojen kopiointi onnistuu "Vie" Export toiminnolla, joka kopioi osoitekirjan käyttäjän omalle koneelle, jolloin se on mahdollista siirtää Lokaaliin Webmailiin https://whmxx.louhi.net:2096 (Huom! Korvaa xx omalla whm-palvelimen numerolla) "Tuo" Import toiminnolla. Identiteettiosiosta voi copypastella kopioida allekirjoitukset ja yms käyttäjänimet.