Uusi webmail -palvelu julkaistu - näin siirrät osoitekirjat

Muokattu: Ma, 24 Elo, 2020 at 11:18 AM

Louhen uusi webmail -palvelu on nyt avattu. Voit kirjautua uuteen webmail -palveluun osoitteessa:

whmXX.louhi.net/mail (Korvaa XX omalla whm-palvelimen numerolla)

TAI

OMADOMAIN/mail (korvaa OMADOMAIN webhotelliin liitetyllä domainilla)

Uuteen webmailiin kirjaudutaan samoilla sähköpostitunnuksilla, jossa tunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasana tilille hallintapaneelissa (cPanel) määritelty salasana. Voit tarvittaessa vaihtaa sähköpostitilisi salasanan hallintapaneelin kautta.

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla ohjataan käyttäjä Webmail home -paneeliin, jossa näkyy muutamia asetuksia käyttäjälle. Pääset webmailiin klikkaamalla Roundcube -logon alla olevaa Open -painiketta. Valitse 'Open my inbox when I log in', jos haluat kirjautumisen ohjaavan sinut jatkossa suoraan webmailiin.

Takaisin käyttäjäpaneelinäkymään pääset klikkaamalla vasemman sivuvalikon kohtaa 'Webmail home'. Webmail home -näkymässä voit mm. vaihtaa tilin salasanaa, asettaa lomavastaajan ja hallinnoida roskapostisuodatinta.

HUOM! Uuteen webmailiin ei ole siirtynyt vanhaan webmailiin mahdollisesti tallennetut osoitekirjat ja identiteettimääritykset, kuten allekirjoitus.

Voit siirtää osoitekirjan vanhasta webmailista uuteen seuraavasti. Kirjaudu ensin vanhaan webmailiin (https://webmail.louhi.net/).

Klikkaa oikealta kohta "Osoitekirja"

Tämän jälkeen paina kohta "Vie", jolloin osoitekirja tallentuu omalle koneellesi.

Kirjaudu seuraavaksi uuteen webmailiin (whmXX.louhi.net/mail tai OMADOMAIN/mail).

Tallennettu osoitekirja viedään uuteen Webmailiin osoitekirja välilehti (Vasemmalla jossa kolme hahmoa) ja tämän jälkeen oikeasta ylälaidasta "Tuo".

Alla olevan välilhden auettua, valitse "Selaa" ja hae omalta koneelta tallennettu osoitekirja. Viimeistele "Tuo", jonka jälkeen osoitekirja näkyy uudessa Webmailissasi.

HUOM!

Mikäli osoitekirjassasi on ryhmiä käytössä niin valitse tuontivaiheessa kohdasta Tuo ryhmämääritykset valinta:
Kaikki (luo ryhmät tarvittaessa)