Miten pääsen muokkaamaan jo lähetettyä Duuers tarjousta?

Muokattu: La, 2 Tammi, 2021 klo 8:02 PM

Voit muokata ja päivittää vielä avoinna olevia tarjouksia helposti avaamalla ensiksi kyseisen tarjouksen ja valitsemalla Muuta tarjousta.

Kirjaudu sisään ja valitse oikealta ylhäältä Tarjoukset. Valitse Avoinna olevat, ja tupla-klikkaa tarjousta jota haluat muokata.

Klikkaa oikeasta yläkulmasta Muokkaa tarjousta ja tee tarjoukseen tarvittavat muutokset. Kun olet valmis niin klikkaa Päivitä - tämä päivittää tarjouksen, mutta ei lähetä erikseen viestiä vastaanottajalle. Mikäli haluat tiedottaa vastaanottajaa muutoksista, niin voit kirjoittaa niistä kommentti-kenttään, mistä myös sitten lähtee sähköposti käyttäjälle.

Huom!

Tämä siis muokkaa samaa tarjousta samalle asiakkaalle. Tämän kautta ei luoda uutta tarjousta uudelle asiakkaalle.