Webhotellin piilotiedostojen näyttäminen

Muokattu: To, 17 Kesä, 2021 klo 10:41 AM

Webhotellin oletusasetuksilla piilotiedostot eivät ole näkyvissä. Tämän ohjeen avulla saat piilotiedostot näkyviin webhotellin tiedostojen hallinnassa (File Manager). Piilotiedostoja ovat esimerkiksi . alkuiset tiedostot kuten .htaccess

Webhotellin piilotiedostojen asettaminen näkyviin.

1. Piilotiedostot asetetaan näkyviin webhotellin hallintapanelin kautta. Webhotellin hallintapaneelista valitaan “File Manager” ja avautuvalta sivulta kohta “Settings”.

Webhotellin halllintapaneliin pääset osoitteella whmXX.louhi.net:2083. Korvaa XX oman whm palvelimesi numerolla. Mikäli domainin liikenne on ohjattu sivustojen osalta webhotelliin, onnistuu kirjautuminen myös osoitteen omadomain.org/hallinta kautta. Korvaa omadomain.org käytössäsi olevalla domainilla.

Syötä webhotellin käyttäjätunnus ja salasana.

Kun olet kirjautunut sisään webhotellin hallintapaneliin, valitse kuvake  “File Manager”.

2. File Manager näkymässä klikkaa oikealta yläkulmasta painiketta “Settings”.

Avautuvasta valikosta valitse kohta “Show Hidden Files (dotfiles)” ja paina tämän jälkeen “Save”

Nyt webhotellin piilotiedostot ovat näkyvissä.