Nexetic - työaseman varmuuskopiointi

Muokattu: Ti, 7 Syys, 2021 klo 1:30 PM

Nexetic on Louhen jälleenmyymä varmuuskopiointipalvelu joka mahdollistaa työaseman varmuuskopioinnin. Palvelu on saatavilla Windows sekä macOS käyttöjärjestelmille. Saatavilla on myös varmuuskopiopalvelut erikseen Microsoftin 365 sekä Googlen Workspace sähköposteille. Tässä ohjeessa opastamme työasemapuolen käytössä. Tuotteen saat tilattua kauppamme kautta

Ohjelman lataus ja sisäänkirjautuminen:

Ohjelman saat ladattua osoitteesta https://nexetic.com/fi/lataa/

- Windows laitteille valitse vaihtoehto "Shield Backup Windows"

- Applen macOS laitteille valitse vaihtoehto "Shield Backup Mac"

Asennuksen jälkeen käyttöönottoon tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan. Saat nämä sähköpostiinne 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Sisäänkirjautumisen jälkeen löydät aloitussivulta Varmistus- välilehdeltä yhteenvedon varmuuskopioista sekä käytössä olevasta tilasta.

Palautus- välilehdeltä on mahdollista tehdä palautus varmuuskopioista ja valita tarkemmin mitä palautetaan.

Asetukset- välilehdeltä on mahdollista määrittää milloin varmuuskopioita otetaan, kuinka usein ja mitä tiedostoja varmuuskopioidaan. Oletuksen palvelussa on käytössä jatkuva varmuuskopiointi mutta halutessa on mahdollista ottaa varmuuskopiot myös tietyin väliajoin.