Verkkotunnuksen nimipalvelimien vaihtaminen

Muokattu: Ti, 18 Huhti, 2023 klo 10:54 AM

Louhen hallinnassa olevan verkkotunnuksen nimipalvelimet voi vaihtaa Louhi Konsolin kautta kohdasta 'Verkkotunnukset'.

Valitse ensin 'Verkkotunnukset', jonka jälkeen valitse listalta verkkotunnus, jonka nimipalvelimia haluat muuttaa.

Klikkaa seuraavaksi sivun alaosasta 'Muokkaa'.

Pyyhi tämän jälkeen tekstikentistä vanhat nimipalvelimet pois ja korvaa ne uusilla.

Suosittelemme käyttämään verkkotunnuksella aina yhden palveluntarjoajan nimipalvelimia kerrallaan. Useamman nimipalveluntarjoajan käyttö samanaikaisesti saattaa aiheuttaa verkkotunnuksen toiminnassa ongelmia. Lopuksi tallenna muutokset. Uudet nimipalvelimet tulevat voimaan noin 24 tunnin sisällä.