Installatron Sovellusasennin - Sovelluksen asentaminen

Muokattu: Pe, 5 Helmi, 2021 at 2:48 PM

Tässä ohjeessa opastetaan sovelluksen asentaminen Installatron ominaisuudella. Esimerkissä asennettavana sovelluksena on Wordpress.

Installatron -ominaisuus kuuluu Louhen Perus-, Rajaton- ja Voima-webhotelleihin sekä Sovellushotelli-palveluihin.

Kirjaudu webhotellin hallintapaneeliin webhotellin tunnuksilla. Installatron löytyy hallintapaneelin Software-valikosta:

Klikkaa asennettavan sovelluksen kuvaketta:

Siirry asennukseen ”install this application” -painikkeesta:

Pääasetuksissa voit valita asennetaanko sovellus suoraan webhotellin www-juureen vai johonkin erilliseen kansioon (”Directory”). Suosittelemme viimeisimmän version asentamista sekä mahdollisten automaattisten päivitysominaisuuksien käyttämistä:

Muokkaa sovelluksen käyttäjätunnus (”Administrator Username”) ja salasana (”Administrator Password”) haluamaksesi. ”Administrator Email” -kenttään tulee syöttää sovelluksen ylläpitäjän toimiva osoite. Tähän osoitteeseen on myöhemmin mahdollista palauttaa sovelluksen salasana. Jatka asennusta painamalla ”Install”:

Järjestelmä asentaa sovelluksen, jonka jälkeen se on heti käyttövalmis:

Louhi Net on virallinen Installatron -partneri