Installatron Sovellusasennin - Sovelluksen asentaminen

Muokattu: Ma, 22 Loka, 2018 at 2:13 PM

Tässä ohjeessa opastetaan sovelluksen asentaminen Installatron ominaisuudella. Esimerkissä asennettavana sovelluksena on Wordpress.

Installatron -ominaisuus kuuluu Louhen Perus, Rajaton ja Voima webhotelleihin sekä Sovellushotelli-palveluihin.

Kirjaudu webhotellin hallintapaneeliin webhotellin tunnuksilla. Installatron löytyy hallintapaneelin Software-valikosta:

Klikkaa asennettavan sovelluksen kuvaketta:

Siirry asennukseen 'install this application' -painikkeesta:

Pääasetuksissa voit valita asennetaanko sovellus suoraan webhotellin www-juureen vai johonkin erilliseen kansioon ('Directory'). Suosittelemme viimeisimmän version asentamista sekä mahdollisten automaattisten päivitysominaisuuksien käyttämistä:

Muokkaa sovelluksen käyttäjätunnus ('Administrator Username') ja salasana ('Administrator Password') haluamaksesi. 'Administrator Email' -kenttään tulee syöttää sovelluksen ylläpitäjän toimiva osoite. Tähän osoitteeseen on myöhemmin mahdollista palauttaa sovelluksen salasana. Jatka asennusta painamalla 'Install':

Järjestelmä asentaa sovelluksen, jonka jälkeen se on heti käyttövalmis:

Louhi Net on virallinen Installatron -partneri