Tukkuhotelliin liitettyjen webhotellien Suljettu-sivun muokkaaminen

Muokattu: To, 16 Elo, 2018 klo 3:53 PM

Mikäli Tukkuhotelliin liitetty webhotelli suljetaan, kävijöille näkyy seuraavanlainen sivu:

Sivua on mahdollista muokata seuraavasti:

Tukkuhotelliin kirjaudutaan pääkäyttäjän tunnuksilla (resXXX). Tämän jälkeen Account Functions -valikosta löytyy kohta ”Modify Suspended Account Page” -> ”Account Suspended” -välilehti.

Toinen tapa on kirjautua FTP- tai SSH-yhteydellä Tukkuhotellin kotihakemistoon (esim. /home/resXXX/public_html/suspended.page/ ja muokata hakemistosta löytyvää index.html -tiedostoa.