Lomavastaajan asettaminen webhotellin sähköpostitiliin

Muokattu: Ke, 26 Syys, 2018 at 10:03 AM

• Kirjaudu käyttäjäpaneeliin sähköpostitunnuksellasi osoitteessa https://whm00.louhi.net:2096 (korvaa 00 omalla webhotellipalvelimen numerolla) tai osoitteessa DOMAIN/kayttaja (korvaa DOMAIN omalla domainosoitteellasi). HUOM: lomavastaajan asettaminen onnistuu myös hallintapaneelin kautta, jonne kirjaudutaan webhotellin tunnuksilla
  • Klikkaa ’Auto Responders’:in alta ’Add Auto Responder’ -painiketta
  • Syötä lomakkeeseen tarvittavat arvot:

Interval: Aikaväli tunteina, jonka jälkeen samasta osoitteesta lähettävän on mahdollista saada vastaajaviesti uudelleen
Email: oma sähköpostiosoite
From: Lomavastaajan nimi
Subject: Vastaajaviestin otsikko
Body: Viestikenttä
Start/Stop: Lomavastaajan alkamis- ja päättymisajankohdat

• Klikkaa lopuksi ’Create/Modify’ -painiketta