Lomavastaajan asettaminen webhotellin sähköpostitiliin

Muokattu: Pe, 4 Loka, 2019 at 2:39 PM

• Kirjaudu käyttäjäpaneeliin sähköpostitunnuksellasi osoitteessa https://whmXX.louhi.net:2096 (korvaa XX omalla webhotellipalvelimen numerolla) tai osoitteessa DOMAIN/kayttaja omilla sähköpostitunnuksilla (korvaa DOMAIN omalla domainosoitteellasi). Osoite vaatii toimiakseen että domainin liikenne on ohjattu Louhen palvelimelle. HUOM: lomavastaajan asettaminen onnistuu myös hallintapaneelin kautta, jonne kirjaudutaan webhotellin tunnuksilla
  • Hallintapaneelin tunnukset saat tarvittaessa nollattua Oma Louhen kautta kohdasta sopimukset > Vaihda salasana
  • Klikkaa ’Auto Responders’:in alta ’Add Auto Responder’ -painiketta
  • Syötä lomakkeeseen tarvittavat arvot:

- Character set / Merkkijoukko: EI tarvetta muuttaa, voidaan jättää oletus utf-8

- Interval / väli: Aikaväli tunteina, jonka jälkeen samasta osoitteesta lähettävän on mahdollista saada vastaajaviesti uudelleen. Suosittelemme käyttämään arvona 2
- Email / sähköposti: oma sähköpostiosoite
- From / lähde: Kun lomavastaaja tallennetaan cPaneeliin löytyy se luettelosta tällä nimellä
- Subject / Aihe: Vastaajaviestin otsikko eli aihe joka näkyy vastaanottajalla, esimerkiksi "olen lomalla"
- Body / Tekstiosa: Viestikenttä
- Start, aloitus / Stop, lopetus: Lomavastaajan alkamis- ja päättymisajankohdat

• Klikkaa lopuksi ’Create/Modify’ -painiketta