Lomavastaajan asettaminen Webhotellin sähköpostitiliin

Muokattu: Pe, 22 Touko, 2020 at 9:33 AM

Ohjeet kuinka saat määritettyä Louhi Webmail sähköpostitilillesi automaattisen lomavastaajan

Kirjaudu Webhotellin hallintaan osoitteesta whmXX.louhi.net:2083. Korvaa XX omalla whm palvelimesi numerolla

Valitse sisäänkirjautumisen jälkeen kohta "Autoresponders":

Valitse "Managing" alasvetovalikosta domainit eli sähköpostipäätteet joille haluat lomavastaajan asettaa. Tarvittaessa voit valita "All domains" jolloin lomavastaaja tulee käyttöön kaikille Webhotellissa olevilla domainille. Jatka valitsemalla "Autoresponders":

Syötä lomakkeeseen tarvittavat arvot:

- Character set / Merkkijoukko: EI tarvetta muuttaa, voidaan jättää oletus utf-8

- Interval / väli: Aikaväli tunteina, jonka jälkeen samasta osoitteesta lähettävän on mahdollista saada vastaajaviesti uudelleen. Suosittelemme käyttämään arvona 2
- Email / sähköposti: oma sähköpostiosoite
- From / lähettäjä: Vastaanottajalla näkyy tämä nimi viestin lähettäjänä
- Subject / Aihe: Vastaajaviestin otsikko eli aihe joka näkyy vastaanottajalla, esimerkiksi "olen lomalla"
- Body / Tekstiosa: Viestikenttä
- Start, aloitus / Stop, lopetus: Lomavastaajan alkamis- ja päättymisajankohdat

Lopuksi tallenna muutokset painamalla "Create"

Käyttäjän on myös mahdollista itse luoda lomavastaaja kirjautumalla sähköpostin käyttäjätunnuksilla sisään osoitteesta whmXX.louhi.net:2096. Korvaa XX omalla whm palvelimesi numerolla:

Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse kohta "Autoresponders"

Valitse seuraavalta sivulta "Add autoresponders" ja täytä lomakkeeseen tarvittavat tiedot:

- Character set / Merkkijoukko: EI tarvetta muuttaa, voidaan jättää oletus utf-8

- Interval / väli: Aikaväli tunteina, jonka jälkeen samasta osoitteesta lähettävän on mahdollista saada vastaajaviesti uudelleen. Suosittelemme käyttämään arvona 2
- From / lähettäjä: Vastaanottajalla näkyy tämä nimi viestin lähettäjänä
- Subject / Aihe: Vastaajaviestin otsikko eli aihe joka näkyy vastaanottajalla, esimerkiksi "olen lomalla"
- Body / Tekstiosa: Viestikenttä
- Start, aloitus / Stop, lopetus: Lomavastaajan alkamis- ja päättymisajankohdat

Tallenna lopuksi muutokset valitsemalla "Create"

Lomavastaajan muokkaaminen jälkeenpäin onnistuu valitsemalla "Edit"

Lomavastaajan poistaminen käytöstä tapahtuu valitsemalla "Delete"