Liikenteen ohjaaminen www-alidomainiin .htaccess -tiedoston avulla

Muokattu: Ke, 26 Syys, 2018 klo 10:09 AM

Monesti hakutulosten vuoksi halutaan, että sivusto aukeaa vain yhdellä domainilla. Oletuksenahan sivut aukeavat sekä domainilla että sen www-alidomainilla. Tällöin kannattaa domain ohjata www-alidomainiin. Ohjauksen voi tehdä seuraavalla tavalla:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^domain.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*) http://www.domain.com/$1 [R=301]

Tässä esimerkissä ohjataan myös koko urli toiseen domainiin. Esimerkikki:
http://domain.com/jotain.html -> http://www.domain.com/jotain.html