Tukkuhotellin pikaohje

Muokattu: Pe, 17 Elo, 2018 at 2:08 PM

Tämä ohje opastaa lyhyesti cPanel Tukkuhotellin käytössä. Ohjeessa käydään läpi itse hallintapaneeli sekä uuden hotellin luonti ja hallinta. Oman hallintapaneelisi osoitteen löydät Tukkuhotellin avauksen yhteydessä toimitetusta tunnusviestistä, Oma Louhi -palvelusta tai asiakastuestamme .

1. Syötä ’Username’-kenttään PikkuKomentaja-tunnus ja ’Password’-kenttään käyttäjäsi salasana. Tämän jälkeen paina ’Login’.

2. Hallintapaneelin etusivulta löydät tarvitsemasi toiminnot. Punaisen neliön sisällä ovat palvelun tärkeimmät toiminnot.

3. ’Account Functions’ -sivulta löydät toiminnot uusien webhotellien luontiin, muokkaukseen ja sulkemiseen ja poistoon.

4. Uusi webhotelli luodaan kohdasta ’Account Functions’ -> ’Create a New Account’. ’Domain’-kenttään täytetään luotavan hotellin domain. ’Username’-kenttään tulee haluttu 8 merkkinen käyttäjätunnus.

5. ’Mail Routing Settings’-kohdasta valitaan ’Local Mail Exchanger’ jos webhotellissa on sähköpostipalvelu käytössä ja ’Remote Mail Exchanger’ mikäli sähköposteja ei palveluun liitetä tai sähköpostit ohjautuvat webhotellin ulkopuolelle. Uusi hotelli luodaan ’Create’-painikkeesta.

6. Yksittäisiä tilejä voitte muokata joko ’Account functions’ -valikon tai ’Account Information’ -> ’List Accounts’ valikkojen kautta. Yksittäiseen webhotelliin voitte kirjautua ’List Accounts’ sivun ’cPanel’ -kolumnin linkistä.