Louhi Webmail sähköpostitilin salasanan vaihtaminen

Muokattu: Ma, 18 Touko, 2020 at 11:40 AM

Silloin kun sähköpostiosoitteen salasana on unohtunut, eli aiempaa ei ole tiedossa, täytyy salasana vaihtaa uuteen webhotellin (cPanel) hallintapaneelin kautta, hallintatunnuksia käyttäen.

1. Webhotellissa olevan sähköpostiosoitteen salasana vaihdetaan kirjautumalla ensin webhotellin hallintapaneeliin ja valitsemalla sieltä ”Email” laatikon alta ”Email Accounts” / ”Sähköpostitilit”.

Sisäänkirjautumaan pääset osoitteesta whmXX.louhi.net:2083. Korvaa XX oman whm palvelimesi numerolla:

2. Täällä klikataan halutun sähköpostiosoitteen kohdalla ”Password and Authentication” -painiketta, jonka jälkeen annetaan tekstikenttiin omavalintainen uusi salasana kahteen kertaan.

3. Lopuksi tallennetaan muutokset klikkaamalla ”Change password”.

Tämän jälkeen täytyy uusi salasana laittaa myös sähköpostiohjelmiin (esim. Outlook), jotka käyttävät kyseistä sähköpostiosoitetta.

Mikäli käyttäjällä on sähköpostin salasana tiedossa, pystyy käyttäjä sen itse vaihtamaan osoitteesta whmXX.louhi.net:2096. Korvalla XX omalla whm palvelimellasi tai omadomain.org/kayttaja. Korvaa omadomain omalla domainillasi:

Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse kohta "Password & Security"

Syötä ylempään kenttää uusi salasana ja alempaan sama salasana uudestaa. Värillinen palkki kertoo kuinka vahva salasana on. Voit käyttää myös järjestelmän luomaa salasanaa valitsemalla "Password Generator". Tallenna muutokset lopuksi painamalla "Save"

Lopuksi voit kirjautua sähköpostiisi osoitteesta webmail.louhi.net.