Sähköpostiosoitteen salasanan vaihtaminen webhotellissa

Muokattu: To, 16 Elo, 2018 at 3:28 PM

Silloin kun sähköpostiosoitteen salasana on unohtunut, eli aiempaa ei ole tiedossa, täytyy salasana vaihtaa uuteen webhotellin (cPanel) hallintapaneelin kautta, hallintatunnuksia käyttäen.

1. Webhotellissa olevan sähköpostiosoitteen salasana vaihdetaan kirjautumalla ensin webhotellin hallintapaneeliin ja valitsemalla sieltä ”Email” laatikon alta ”Email Accounts” / ”Sähköpostitilit”.

2. Täällä klikataan halutun sähköpostiosoitteen kohdalla ”Password and Authentication” -painiketta, jonka jälkeen annetaan tekstikenttiin omavalintainen uusi salasana kahteen kertaan.

3. Lopuksi tallennetaan muutokset klikkaamalla ”Change password”.

Tämän jälkeen täytyy uusi salasana laittaa myös sähköpostiohjelmiin (esim. Outlook), jotka käyttävät kyseistä sähköpostiosoitetta.