PHP -version vaihtaminen webhotellissa ja Sovellushotellissa

Muokattu: To, 10 Joulu, 2020 klo 12:01 PM


Sivuston käyttämän PHP-version vaihtaminen onnistuu webhotellin tai Sovellushotellin hallintapaneelista (cPanel). Mikäli sivustolle ei ole erikseen määritelty PHP-versiota, käytetään palvelimen oletusarvoista PHP-versiota, joka toimii useimmissa tilanteissa parhaiten. Uudemmat PHP-versiot tulevat valittaviksi hallintapaneeliin, jonka jälkeen ne päivitetään vasta myöhemmin oletusarvoiseksi PHP-versioksi, joten jos haluat ottaa käyttöön uudemman PHP-version etukäteen, onnistuu se seuraavasti.Kirjaudu ensin hallintapaneeliin (cPanel) webhotellisi tunnuksilla. Klikkaa hallintapaneelissa 'MultiPHP Manager' -painiketta:


Mikäli sivustosi domainin kohdalla lukee 'inherited', käyttää se automaattisesti palvelimen oletusarvoista PHP-versiota. Voit vaihtaa sivuston PHP-version laittamalla domainin kohdalle ensin ruksin ja sitten valitsemalla alasvetovalikosta PHP-version ja klikkaamalla 'Apply':


Tämän jälkeen valittu PHP versio on käytössä webhotellissanne ilman viivettä. Suosittelemme testaamaan sivuston toiminnan vaihdon jälkeen yhteensopivuusongelmien varalta.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.