PHP Version vaihto webhotellissa

Muokattu: To, 16 Elo, 2018 at 4:00 PM

PHP:n version voi vaihtaa kirjautumalla ensin webhotellin hallintapaneeliin ja valitsemalla sieltä ”Software” laatikon alta löytyvän ”Select PHP Version”.

Muuttaaksenne version, tulee valita haluamanne ei-natiivi PHP:n versio ja tallentaa asetukset klikkaamalla ”Set as Current”.

Tämän jälkeen valittu PHP versio on käytössä webhotellissanne ilman viivettä. Suosittelemme testaamaan sivuston toiminnan vaihdon jälkeen yhteensopivuusongelmien varalta.