Palveluiden realiaikainen saatavuustieto

Muokattu: Pe, 17 Elo, 2018 klo 3:24 PM

Webhotelli, tukkuhotelli ja sovellushotelli -palveluiden realiaikainen saatavuus on nähtävillä osoitteessa: http://status.louhi.fi/

Palvelu näyttää graaffilla palvelinkohtaisesti realiaikaisen saatavuuden viidenminuutin aikaväleillä. Saatavuus mitataan automaattisesti minuutin välein tehtävillä kyselyillä.

Mikäli palvelukatkoksen aiheuttaa yleinen vikatilanne, ei asiasta kannata ottaa tukeemme turhaan yhteyttä. Ylläpitomme saa palvelukatkoksista tiedon valvontajärjestelmästä, jonka yhteydessä tätä aletaan selvittämään välittömästi.