Https -pakotus webhotellissa

Muokattu: To, 27 Syys, 2018 at 8:41 AM

Webhotellin .htaccess -tiedostoon on mahdollista asettaa niin sanottu https -pakotus, jolloin domain kirjoitettuna ilman https (Eli http) ohjautuu –> https://esimerkkidomain.fi. Webhotellin kansiosta public_html löytyy .htaccess tiedosto (jos ei ole, niin voi luoda itse. Oikeudet tiedostolla on 644). Tee liikenteen pakotus https-suojattuun osoitteeseen lisäämällä .htaccess -tiedostoon rivit:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

HUOM: Ennen pakotusta kannattaa tarkistaa sivuston SSL-sertifikaatin toiminta laittamalla selaimessa osoitteen eteen https://