Nimipalvelimien vaihto

Muokattu: To, 27 Syys, 2018 at 9:10 AM

Verkkotunnuksen, joka on Louhen hallinassa nimipalvelimet voi vaihtaa Oma Louhen kautta kohdasta Domainit.

Valitse ensin listalta verkkotunnus jonka nimipalvelimet halutaan vaihtaa.

Klikkaa tämän jälkeen linkkiä "Vaihda nimipalvelimet".

Pyyhi tämän jälkeen tekstikentistä vanhat nimipalvelimet pois ja korvaa ne uusilla.

Lopuksi tallenna muutokset. Uudet nimipalvelimet tulevat voimaan noin 24 tunnin sisällä.