Verkkotunnuksen nimipalvelimien muokkaaminen

Muokattu: Pe, 8 Touko, 2020 at 12:31 PM

Verkkotunnuksen, joka on Louhen hallinassa nimipalvelimet voi vaihtaa Louhi Konsolin kautta kohdasta Verkkotunnukset.

Valitse ensin Verkkotunnukset jonka jälkeen listalta verkkotunnus jonka nimipalvelimia haluat muuttaa.

Klikkaa seuraavaksi sivun alaosasta "Muokkaa".

Pyyhi tämän jälkeen tekstikentistä vanhat nimipalvelimet pois ja korvaa ne uusilla.

Lopuksi tallenna muutokset. Uudet nimipalvelimet tulevat voimaan noin 24 tunnin sisällä.