Webhotellin hallintatunnusten palauttaminen

Muokattu: To, 4 Helmi, 2021 at 1:48 PM

Webhotellin/cPanelin tunnukset on mahdollista nollata Louhi Konsoli -palvelun kautta: https://kauppa.louhi.fi/console.

Mikäli ette muista salasanaa saatte palautettua sen unohtuiko salasana- toiminnolla.

Olemassa olevaa salasanaa ei ole mahdollista saada mistään selville vaan tällöin tulee tilata uusi. Käyttäjätunnus säilyy aina samana.

Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse palvelut välilehdeltä oma webhotellisi ja seuraavalta sivulta alaosasta kohta Palauta webhotellin salasana. Tunnusviesti toimitetaan asiakastietoihin merkittyyn yhteyshenkilö osoitteeseen muutaman minuutin kuluessa. Viestistä löydät kirjautumisosoitteen, käyttäjätunnuksen ja salasanan.