Tiedostojen siirto SFTP:llä FileZillalla

Muokattu: Pe, 28 Syys, 2018 at 1:04 PM

Pikaohje tiedostojen siirtämiseen SFTP:llä FileZillaa käyttäen.

Tiedostojen siirtäminen SFTP:llä onnistuu helposti käyttäen FileZillaa siirrossa. Siirtoa varten tarvitset webhotellin tunnukset, jotka on toimitettu palvelun avauksen yhteydessä.

Mikäli webhotellin tunnukset ovat hukkuneet, voi ne palauttaa kätevästi Oma Louhesta.

Yhteys palvelimelle muodostetaan lisäämällä "Isäntä"-kenttään palvelimen osoite (whmXX.louhi.net - korvaa XX omalla palvelimen numerolla), "Käyttäjänimi"-kenttään oma webhotellin tunnus (esim. louhi), "Salasana"-kenttään webhotellin salasana, sekä "Portti"-kenttään numero 22.

Tämän alapuolella vasemmalla on omalla työasemalla olevat tiedostot, joista valitaan ne tiedostot, jotka halutaan siirtää webhotelliin.

Oikealle puolelle ilmestyy yhdistämisen jälkeen palvelimella olevat webhotellin tiedostot.

Kotisivut siirretään palvelimella public_html-kansioon valitsemalla omalta työasemalta tiedosto, jonka jälkeen painetaan hiiren oikeaa painiketta ja valitaan "Lataa Palvelimelle".