Iphone sähköpostitilin asettaminen

Muokattu: Ti, 6 Marras, 2018 at 10:40 AM

Mene iPhonen Asetukset –> Posti, yhteystiedot, kalenterit (valikko) –> Lisää tili –> Muu –> Sähköposti ”Lisää sähköpostitili”.

Tässä esimerkissä asetetaan Matti Meikelaiselle sähköpostitili iPhoneen. Sähköpostitilin nimi on matti.meikelainen@testidomain.net.

Alla olevaan kuvaan määritetään Tilille vapaa valintainen nimi (Nimi), Sähköposti (Koko sähköpostiosoite), sähköpostitilin salasana ja vapaavalintainen kuvaus.

IMG_6047

Tämän jälkeen painetaan ”Seuraava” -painiketta oikeasta yläkulmasta. Seuraavassa kuvassa määritetään Saapuvan ja Lähtevän postin palvelimen asetukset.

IMG_6048

Palvelimen nimi Saapuvan ja Lähtevän posti palvelimen nimeksi määritetään oma whm-palvelimen (Webhotellin) nimi. Tunnus (Aina koko sähköpostiosoite) ja

Salasana kohtaan oman sähköpostitilin salasana. Tämän jälkeen oikeasta yläkulmasta ”Seuraava”. Tämän jälkeen tilin asetuksia tarkistetaan, jonka jälkeen tili on käytössä.

Mikäli tulee ilmoitus esimerkiksi porttinumeroista, niin seuraavasta linkistä löytyy ohjeet yleisellä tasolle lisäasetuksien määrittämiseen: http://www.apua.com/webhotellit/sahkopostitilin-asettaminen/