Google G Suiten transfer tokenin (siirtoavaimen) luonti

Muokattu: Ti, 3 Marras, 2020 at 2:16 PM

Googlen G Suite -palvelun transfer token -siirtoavaimen voi luoda oheisen ohjeen mukaisesti.  Siirtoavainta tarvitaan, mikäli siirretään olemassa olevan G Suite -palvelun kauttamme ylläpidettävksi.
Transfer token on siirtoavain jonka sarjanumerolla voimme liittää palvelun hallintaamme.

1. Kirjaudu ensiksi Googlen Admin-portaaliin osoitteessa https://admin.google.com

2. Klikkaa tämän jälkeen seuraavaa linkkiä tai kirjoita osoite suoraan selaimen osoiteriville (huomaa isot ja pienet kirjaimet) https://admin.google.com/TransferToken

3. Hyväksy käyttöehdot

4. Kohtaa Jälleenmyyjän tunniste (Enter Reseller's Public Identifier) laita Louhen tunnus C04h5eowk

5. Klikkaa vahvista

6. Vahvista tiedot

8. Tämän jälkeen palvelun alalaidassa on ilmoitettu Googlen G Suiten siirtotunnus, jonka voit toimittaa meille sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@louhi.fi.