Google G-Suiten transfertoken (siirtoavain) generointi

Muokattu: Ke, 23 Tammi, 2019 at 2:20 PM

Googlen G-Suiten Transfertokenin voi generoida oheisen ohjeen mukaisesti. Transfertokenia tarvitsee jos siirtää olemassaolevan G-Suite palvelun kauttamme ylläpidettävksi.
Transfertoken on siirtoavain jonka sarjanumerolla voimme liittää palvelun hallintaamme.

1. Kirjaudu ensiksi Googlen Admin-portaaliin osoitteessa https://admin.google.com

2. Klikkaa tämän jälkeen seuraavaa linkkiä tai kirjoita osoite suoraan selaimen osoiteriville (huomaa isot ja pienet kirjaimet) https://admin.google.com/TransferToken

3. Klikkaa painiketta Luo siirtotunnus

4. Tämän jälkeen palvelun alalaidassa on ilmoitettu Googlen G-Suiten siirtotunnus jonka voit toimittaa meille sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@louhi.fi