Google G-Suiten transfertoken (siirtoavain) generointi

Muokattu: Ke, 5 Elo, 2020 at 10:11 AM

Googlen G-Suiten Transfertokenin voi generoida oheisen ohjeen mukaisesti. Transfertokenia tarvitsee jos siirtää olemassaolevan G-Suite palvelun kauttamme ylläpidettävksi.
Transfertoken on siirtoavain jonka sarjanumerolla voimme liittää palvelun hallintaamme.

1. Kirjaudu ensiksi Googlen Admin-portaaliin osoitteessa https://admin.google.com

2. Klikkaa tämän jälkeen seuraavaa linkkiä tai kirjoita osoite suoraan selaimen osoiteriville (huomaa isot ja pienet kirjaimet) https://admin.google.com/TransferToken

3. Hyväksy käyttöehdot

4. Kohta jälleenmyyjän tunniste (Enter Reseller's Public Identifier) laita Louhen tunnus C04h5eowk

5. Klikkaa vahvista

6. Vahvista tiedot

8. Tämän jälkeen palvelun alalaidassa on ilmoitettu Googlen G-Suiten siirtotunnus jonka voit toimittaa meille sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@louhi.fi