Google Workspace siirtoavaimen (transfer token) luonti

Muokattu: Ti, 2 Helmi, 2021 at 10:13 AM

Googlen Workspace -palvelun (entinen G suite) transfer token -siirtoavaimen voi luoda oheisen ohjeen mukaisesti. Siirtoavain tarvitaan kun Google Workspace  palvelu siirretään palveluntarjoajalta toiselle. Esimerkiksi palvelua siirrettäessä meille Louhelle.

1. Kirjaudu ensiksi admin eli pääkäyttäjätason tunnuksilla Googlen Admin-portaaliin osoitteessa https://admin.google.com

2. Klikkaa tämän jälkeen seuraavaa linkkiä tai kirjoita osoite suoraan selaimen osoiteriville (huomaa isot ja pienet kirjaimet) https://admin.google.com/TransferToken

3. Hyväksy käyttöehdot

4. Kohtaa Jälleenmyyjän tunniste (Enter Reseller's Public Identifier) laita Louhen tunnus C04h5eowk

5. Klikkaa vahvista

6. Vahvista tiedot

8. Tämän jälkeen palvelun alalaidassa on ilmoitettu Googlen Workspace siirtotunnus, jonka voit toimittaa meille sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@louhi.fi. Mainitse viestissä mihin verkkotunnukseen eli domainiin siirtotunnus kuuluu.

Siirron yhteydessä kaikki palvelussa oleva data pitäen sisällään pilvitallennustilan, kalenterimerkinnät sekä sähköpostiviestit siirtyvät uudelle palveluntarjoajalle sellaisenaan joten dataa ei erikseen tarvitse siirtää.