Louhen sähköpostin liittäminen Outlook 365 -ohjelmistoon

Muokattu: Ti, 12 Helmi, 2019 at 9:57 AM

Avaa Outlook ja valitse ruudun vasemmasta yläkulmasta kohta Tiedosto

Seuraavaksi valitse Tilin tiedot alta Lisää tili

Syötä koko sähköpostiosoite ja muista valita Lisäasetukset valikon alta kohta Anna minun määrittää tilini manuaalisesti

Tilin tyypiksi valitse POP tai IMAP. Ero näiden kahden välillä on se, että IMAP -yhteys lukee sähköpostiviestejä palvelimelta ja POP3 -yhteys lataa viestit pois palvelimelta, jolloin nämä eivät ole enää luettavissa Webmailin tai puhelimen kautta.

Louhi suosittelee IMAP yhteyden käyttämistä.

Syötä saapuvan -ja lähtevän postin palvelimen asetukset.

Saapuva posti: whmXX.louhi.net (Korvaa 'XX' oman palvelimen numerolla.)

Portti: 993 (IMAP) tai 995 (POP3)

Salausmenetelmä: SSL/TLS

Lähtevä posti: whmXX.louhi.net (Korvaa 'XX' oman palvelimen numerolla.)

Portti: 465

Salausmenetelmä: SSL/TLS

Jatka määritystä ja seuraavassa vaiheessa syötetään tilin salasana.

HUOM:

• Korvaa 'XX' oman palvelimen numerolla. Esimerkiksi whm16.louhi.net. Löydät tämän tiedon palvelun avausviestistä tai cPanelin kautta (Webhotellin hallintapaneeli).
  • Pistä molempien palvelinten kohdalla ruksi kohtaan Vaadi suojattua salasanan vahvistusta...

Syötä tilin salasana ja paina Yhdistä