Webhotellin sähköpostin liittäminen Outlookin mobiilisovellukseen

Muokattu: To, 13 Helmi, 2020 klo 10:02 AM

Avaa Outlook Mobile App ja lisää uusi tili

1. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja klikkaa jatka

2. Valitse vaihtoehto määritä tili manuaalisesti ja tyypiksi IMAP

3. Anna sähköpostitilisi salasana ja seuraavat määrittelyt

Näyttönimi = lähettäjän nimi

Kuvaus = tilin kuvaus esim. louhen sähköposti

4. Valitse lisäasetukset

Saapuvan postin palvelin whmXX.louhi.net (Korvaa 'XX' oman palvelimen numerolla)

IMAP-käyttäjätunnus = sähköpostiosoite

Salasana = sähköpostiosoitteesi salasana

Lätevän postin palvelin whmXX.louhi.net (Korvaa 'XX' oman palvelimen numerolla)

SMTP-käyttäjänimi = sähköpostiosoite

Salasana = sähköpostiosoitteesi salasana

5. Klikkaa oikeasta yläkulmasta löytyvää OK-merkkiä niin asennus on valmis ja mikäli et saa virheilmoituksia niin sähköpostitili on lisätty onnistuneesti ohjelmaan.