Webmail sähköpostin lähettäjän nimen muuttaminen

Muokattu: Pe, 8 Touko, 2020 klo 4:24 PM

Oletusarvoisesti Webmail uusissa sähköpostitileissä lähettäjän nimenä @- merkkiä ennen olevaa tekstiä. Nimi on kuitenkin mahdollista muuttaa

Kirjaudu sähköpostiisi osoitteesta webmail.louhi.net. Valitse alasvetovalikosta oikea palvelin. Löydät sen myös Louhi konsoli palvelusta.

Valitse sivun oikeasta yläkulmasta "Asetukset":

Klikkaa sivun vasemmasta reunasta "Identiteetit" ja klikkaa sähköpostitiliä jota haluat muuttaa. Kirjoita "Näkyvä nimi" kenttään nimi jolla haluat sähköpostia lähettää. Tämä nimi näkyy myös vastaaottajilla viestin lähettäjän nimenä.