Allekirjoituksen lisääminen Louhen Webmail sähköpostiin

Muokattu: Ke, 8 Syys, 2021 at 6:02 PM

Ohjeet kuinka määrittää Louhen Webmail sähköpostiin oma allekirjoitus

Kirjaudu sähköpostiinne osoitteesta whmXX.louhi.net/mail Korvaa XX omalla whm palvelimesi numerolla

Sisäänkirjautumisen jälkeen, avaa sähköposti klikkaamalla sinistä Open painiketta:

Vasemmasta reunasta valitaan hammasrattaankuvake (asetukset) -> Identiteetit välilehti -> Luo uusi

Klikkaamalla nuolella merkittyä kuvaketta saa lisättyä allekirjoitukseen kuvia. Tallenna lopuksi muutokset klikkaamalla Tallenna painikkeesta.