Alias osoitteen luominen Louhen Webmail sähköpostiin

Muokattu: Pe, 18 Joulu, 2020 at 11:43 AM

Ohjeet kuinka saat luotua Louhen Webmail sähköpostiin alias osoitteen. Alias osoite on edelleenohjaava sähköpostiosoite joka ohjaa sähköpostiviestit siihen osoitteeseen jonne alias tili on liitetty.

1.Kirjaudu sähköpostitilillesi osoitteesta whmXX.louhi.net/mail (korvaa XX omalla whm palvelimesi numerolla tai omadomain.fi/mail, korvaa omadomain omalla domainillasi)

2. Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse kohta Forwarders

3. Klikkaa Add Forwarders paniketta ja kirjoita kenttään "Forward to Email Address" alias osoite jonka haluat luoda. Lopuksi tallenna muutokset valitsemalla Add Forwarders. Lopuksi voit vielä testata alias osoitteen toimivuuden lähettämällä siihen osoitteeseen viestin.

Alias osoitteen luominen onnistuu myös Webhotellin hallintapaneelin (cPanel) kautta osoitteesta whmXX.louhi.net/hallinta tai omadomain.fi/hallinta (korvaa XX oman whm palvelimesi numerolla, omadomain omalla domainillasi). Huomaathan että sähköpostitilille sekä Webhotellin hallintapaneelin on eri tunnukset.

Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse kohta Forwarders:

Valitse kohta Add Forwarders:

Syötä tarvittavat tiedot ja tallenna muutokset: