Edelleenohjaus tai alias osoitteen luominen Louhen Webmail sähköpostiin

Muokattu: Pe, 6 Elo, 2021 klo 8:44 AM

Ohjeet kuinka saat luotua sähköpostiin alias- tai edelleenohjaus säännön Louhen Webmail sähköpostiin. Alias osoite on edelleenohjaava sähköpostiosoite joka ohjaa sähköpostiviestit siihen osoitteeseen jonne alias tili on liitetty.

1.Kirjaudu sähköpostitilillesi osoitteesta whmXX.louhi.net/mail (korvaa XX omalla whm palvelimesi numerolla tai omadomain.fi/mail, korvaa omadomain omalla domainillasi)

2. Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse kohta Forwarders

3. Klikkaa Add Forwarders paniketta ja kirjoita kenttään "Forward to Email Address" alias osoite jonka haluat luoda. Lopuksi tallenna muutokset valitsemalla Add Forwarders. Lopuksi voit vielä testata alias osoitteen toimivuuden lähettämällä siihen osoitteeseen viestin.

Alias osoitteen luominen onnistuu myös Webhotellin hallintapaneelin (cPanel) kautta osoitteesta whmXX.louhi.net/hallinta tai omadomain.fi/hallinta (korvaa XX oman whm palvelimesi numerolla, omadomain omalla domainillasi). Huomaathan että sähköpostitilille sekä Webhotellin hallintapaneelin on eri tunnukset.

Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse kohta Forwarders:

Valitse kohta Add Forwarders:

Kirjoita "Add to forward" kenttään osoite josta viestit halutaan ohjata.

"Forward to email address" kirjoitetaan sähköpostiosoite jonne viestit halutaan ohjata.