Wordpress-sivusto antaa tietokantavirheen

Muokattu: Pe, 18 Joulu, 2020 at 3:55 PM

Wordpress-sivustoni ilmoittaa tietokantavirheestä (Tietokantayhteys epäonnistui, Database connection failed)

1. Mene tiedostojen hallintaan (filemanager) tai muodosta FTP-yhteys palvelimelle

2. Avaa tiedosto wp-config.php ja tarkista, että olet syöttänyt tietokannan tiedot oikein

– Tietokannan nimi

– Tietokantakäyttäjän nimi

– Tietokantakäyttäjän salasana

– Tietokantapalvelimen osoite (localhost)

2. Tarkista, että tietokannalle on luotu käyttäjä ja käyttäjä on lisätty tietokantaan
(Webhotellin hallintapaneelissa kohdasta MySQL-tietokannat)

3. Tarkista, että tietokannassa on kaikki tarpeelliset taulut
(Pääset tietokannan hallintaan webhotellin hallintapaneelissa kohdasta phpMyAdmin).