Näin tulostat Duuers tarjouksen PDF version

Muokattu: Ke, 30 Joulu, 2020 klo 11:04 PM

Voit tulostaa Duuers tarjoustyökalulla tehdyn tarjouksen PDF:nä avaamalla kyseisen tarjouksen ja valitsemalla "Tulosta".

Pystyt tulostamaan tarjouksen PDF versiona sen jälkeen kun olet lähettänyt tarjouksen. Näin se onnistuu:

• Valitse ylävalikosta Tarjoukset  ja avaa tupla-klikkaamalla se tarjous, jonka haluat tulostaa.
  • Valitse Tulosta ikoni oikealta ylhäältä. Tämä lataa sinulle PDF version tarjouksesta, jonka voit joko tallentaa tai tulostaa.

Voit myös tulostaa tarjouksen heti lähettämisen jälkeen, kun olet tarjousnäkymässä (lähettämisen jälkeinen näkymä, jossa kommenttikenttä vasemmalla puolella). Valitse vain Tulosta ikoni oikealta ylhäältä.