Mitä tarkoittaa Duuers tarjouksen elementti?

Muokattu: Ke, 30 Joulu, 2020 klo 11:04 PM

Elementit ovat tarjouksen osia, joita olet jo kerran luonut ja tallentanut uudelleen käytettäviksi.

Tarjous koostuu usein eri osista ("elementeistä") kuten projekti-/työkuvaukset, hintatiedot, yritysesittely, asiakasreferenssit ja niin edespäin. Duuersin avulla voit tallentaa kyseiset tarjouksen osat ja lisätä niitä samalla kun luot tarjousta.

Luodaksesi uuden elementin, kirjaudu Duuersiin, klikkaa yrityksesi nimeä oikealla ylhäällä, ja sen jälkeen valitse Tarjouspohjat.

Klikkaa Elementit lehteä, jonka takaa näet listan kaikista elementeistäsi. Uuden elementin saat luotua oikealla olevasta oranssista Luo elementti napista.

Voit lisätä elementtejä niin paljon kuin haluat.