Duuersin käytön tai tilin lopettaminen

Muokattu: Ma, 21 Marras, 2022 at 7:36 PM


Vastauksia keskeisimpiin kysymyksiin Duuers tilin lopettamiseen liittyen.

Duuers ei automaattisesti johda maksulliseen tilaukseen, mikäli et halua käyttää sitä

Jos olet ottanut koekäyttöön Duuersin ja olet tehnyt sinne tarjouksia, niin voit jättää käyttämättä sitä ilman, että siitä syntyy automaattinen tilaus.

Jos kuitenkin haluat lopettaa sen käytön kokonaan ja poistaa tilisi, niin alla on siihen ohjeet.

Ota aktiiviset ja tärkeimmät tarjoukset talteen ennen tilin lopettamista

Ennen tilin sulkemista kannattaa tulostaa ja tallentaa ainakin kaikki tärkeimmät/aktiiviset tarjoukset pdf:nä ulos ennen tilisi lopettamista. Duuersissa on myös erillinen toiminnallisuus "Lataa kaikki tietosi zip-tiedostona" tätä varten. Löydät tuon Tilin asetuksista kohdasta Yrityksen profiili.

Valmiista tarjouksista saat .pdf-muotoiset kopiot ja kaikista tarjouksista tiedot tulevat .json-muotoisina tekstitiedostoina.

Mikäli tililläsi on paljon keskeneräisiä tarjouksia, joita et halua säilyttää, niin suosittelemme niiden poistamista ennen tietojen lataamista, koska vievät paljon tilaa, ovat numeerisesti nimettyjä ja helpottaa tärkeimpien tarjousten löytämistä. 

Poista tilin tiedot

Mene tilin asetuksiin ja poistaa yrityksen kokonaan: Tilin asetukset > Yrityksen profiili > Poista yritys.

Huom! Tämän jälkeen kaikki tilin tiedot katoavat mukaan lukien kaikki käyttäjät ja tarjoukset. Muistathan siis tulostaa ja tallentaa ainakin kaikki tärkeimmät/aktiiviset tarjoukset pdf:nä ulos ennen yrityksen poistoa. 


Katso lyhyt video aiheesta tästä

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.