Duuersin lopettaminen

Muokattu: La, 2 Tammi, 2021 at 7:41 PM

Vastauksia keskeisimpiin kysymyksiin Duuers tilin lopettamiseen liittyen.

Ota aktiiviset ja tärkeimmät tarjoukset talteen ennen tilin lopettamista

Ennen tilin sulkemista kannattaa tulostaa ja tallentaa ainakin kaikki tärkeimmät/aktiiviset tarjoukset pdf:nä ulos ennen tilisi lopettamista. Duuersissa on myös erillinen toiminnallisuus "Lataa kaikki tietosi zip-tiedostona" tätä varten. Löydät tuon Tilin asetuksista kohdasta Yrityksen profiili.

Mikäli tililläsi on paljon keskeneräisiä tarjouksia, joita et halua säilyttää, niin suosittelemme niiden poistamista ennen tietojen lataamista, koska vievät paljon tilaa, ovat numeerisesti nimettyjä ja helpottaa tärkeimpien tarjousten löytämistä.

Poista tilin tiedot

Mene tilin asetuksiin ja poistaa yrityksen kokonaan: Tilin asetukset > Yrityksen profiili > Poista yritys.

Huom! Tämän jälkeen kaikki tilin tiedot katoavat mukaan lukien kaikki käyttäjät ja tarjoukset. Muistathan siis tulostaa ja tallentaa ainakin kaikki tärkeimmät/aktiiviset tarjoukset pdf:nä ulos ennen yrityksen poistoa.