Miten poistan Duuers tarjouksen arkistosta?

Muokattu: La, 2 Tammi, 2021 klo 7:35 PM

Voit poistaa useitakin tarjouksia kerralla siirtämällä ne ensiksi arkistoon ja sitten arkistosta lopullisesti poistamalla.

Kirjaudu sisään ja valitse Tarjoukset ylhäältä.

Valitse klikkaamalla kerran tarjousta, jonka haluat poistaa. Vasemmalle ilmestyy eri vaihtoehtoja. Valitse Arkistoi, minkä jälkeen tarjous siirtyy Arkistoitu välilehdelle/kansioon.

Mikäli haluat poistaa tarjouksen kokonaan järjestelmästä, klikkaa Arkistoitu välilehteä ja kyseistä tarjousta. Vasemmalle ilmestyy taas vaihtoehtoja, joista Poista poistaa tarjouksen lopullisesti järjestelmästä. Tämän jälkeen et enää saa tarjousta takaisin.

Vinkki!
Voit valita useita tarjouksia kerralla kahdella eri tavalla:

1. Klikkaa jotain tarjousta ja klikkaa tämän jälkeen toista jonkin verran alempana olevaa tarjous pitämällä samalla "vaihto/shift"-näppäintä pohjassa. Näin saat valittua kaikki tarjoukset siltä väliltä.
  2. Voit valita myös useita yksittäisiä tarjouksia pitämällä klikkausten yhteydessä samalla cmd/Mac tai ctrl/Windows napin pohjassa.