Voinko keskustella asiakkaan kanssa Duuersin kautta tarjouksesta?

Muokattu: La, 2 Tammi, 2021 klo 8:26 PM

Kyllä voit. Avaa tarjous, josta haluat keskustella ja lähetä asiakkaalle viesti vasemmalla olevan kommenttikentän kautta.

Löytääksesi tarjouskohtaisen keskustelun, valitse Tarjoukset. Klikkaa Kaikki ja tupla-klikkaa tarjous, jonka keskustelun haluat nähdä.

Kun olet avannut tarjouksen niin näet kommenttikentän vasemmalla alhaalla. Jokaisesta kommentista lähtee tieto vastaanottajalle sähköpostina. Samoin saat tiedon sähköpostiisi, kun asiakas on avannut tai kommentoinut tarjousta täällä.

Vinkki!

Kannattaa aina tarjouksen lähettämisen yhteydessä lisätä saateviesti ja ohjeistaa asiakasta keskustelmaan tarjouksesta tätä kanavaa pitkin.