Kuinka merkitsen Duuers tarjouksen hyväksytyksi?

Muokattu: La, 2 Tammi, 2021 klo 7:48 PM

Klikkaa kyseistä tarjousta "Tarjoukset" arkistossa ja valitse vasemmalta "Muuta statusta".

• Kirjaudu sisään ja valitse Tarjoukset ylhäältä.
  • Valitse klikkaamalla kerran tarjousta, jonka haluat merkitä hyväksytyksi. Vasemmalle ilmestyy eri vaihtoehtoja.
  • Valitse Muuta statusta ja sieltä Hyväksy tarjous.
  • Tarjouksen hyväksymisestä lähtee tieto molemmille osapuolille, ja hyväksyjän kohdalla näkyy luonnollisesti sinun tietosi.

Vinkki!

Varsinainen hyväksyminen (esim. sähköposti) kannattaa liittää liitetiedostoksi tarjoukseen ennen hyväksymistä, sillä voit vielä muokata avoinna olevaa tarjousta.