Mistä pääsen muokkaamaan hinta-taulukon kolumneja Duuers tarjouksessa?

Muokattu: La, 2 Tammi, 2021 klo 7:57 PM

Saat hinta-taulukon asetukset esille klikkaamalla hinta-taulukon vieressä olevaa nuolta, josta voit valita mitä kolumneja haluat näkyviin.

Kun olet lisännyt hinta-taulukon:

• Klikkaa oikealla olevaa nuolta
  • Valitse ne mitkä tarjouksen kolumnit haluat näkyviksi. Voit myös valita haluatko näkyviin hinta-taulukon kokonaissumman ja miten haluat sen näytettävän (sis. ALV vai ALV 0%).
  • Voit myös siirtää ja poistaa hinta-taulukon yksittäisiä rivejä.
  • Mikäli tarjouksessasi on jotain "valinnaisia" tai "lisä-tuotteita" niin voit merkitä ne kyseisen tuoterivin oikealta puolelta vaihtoehtoisiksi, jolloin asiaakkasi voi itse valita niistä (kokonaissumma päivittyy valintojen mukaan).