Internet-selaimen välimuistin tyhjentäminen

Muokattu: Ti, 9 Helmi, 2021 at 9:02 AM


Välimuisitin tyhjentäminen voi tulla tarpeeseen esimerkiksi silloin kun sivustolle on tehty muutoksia, eivätkä ne tule heti näkyviin. Sama ratkaisu voi tulla kyseeseen, mikäli et pääse kirjautumaan johonkin palveluun annetuilla käyttäjätunnuksilla. Väärät tunnukset ovat saattaneet jäädä selaimen välimuistiin, jonka vuoksi kirjautuminen ei onnistu. Hyvä tietenkin varmistaa että tunnukset ovat oikeat.


Huom! Välimuistin tyhjentäminen poistaa oletuksena myös selaushistorian ja kaikki tallennetut kirjautumiset.



Google Chrome:


Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja alasvetovalikosta kohtaa "Asetukset".




Valitse kohdasta "Tietosuoja ja turvallisuus" toiminto "Poista selaustiedot".



Lopuksi valitse miltä ajalta ja minkä tyyppisiä tietoja poistetaan. Sen jälkeen valitse "Poista tiedot".





Mozilla Firefox:


Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta asetusvalikkoa (kolme viivaa) ja alasvetovalikosta kohtaa "Asetukset".



Valitse "Tietosuoja ja turvallisuus" -välilehdeltä kohta "Tyhjennä historia...".


Lopuksi valitse miltä ajalta ja minkä tyyppisiä tietoja poistetaan. Sen jälkeen paina "OK"-painiketta.






Microsoft Edge:


Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja alasvetovalikosta kohtaa "Asetukset".


Valitse "Tietosuoja, haku ja palvelut" -välilehdeltä kohta "Valitse tyhjennettävät kohteet".


Lopuksi valitse miltä ajalta ja minkä tyyppisiä tietoja poistetaan. Sen jälkeen valitse "Poista tiedot".
























Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.