Google Workspace - Käyttäjän lisääminen ja poistaminen

Muokattu: Ma, 15 Helmi, 2021 at 4:59 PM





Tässä tukiartikkelissa opastamme kuinka saat Googlen hallintapaneelin kautta lisättyä uuden käyttäjän tai poistettua vanhan. Tämä tapahtuu kirjautumalla googlen admin eli pääkäyttäjähallintaan osoitteesta admin.google.com






Käyttäjän lisääminen:


Kirjaudu sisään osoitteeseen admin.google.com. Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse etusivulta kohta Käyttäjät


Seuraavalta sivulta valitse sivun vasemmasta yläkulmasta kohta Lisää uusi käyttäjä ja anna tarvittavat tiedot.

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia. Kopioi seuraavalta sivulta käyttäjätunnukset ja toimita ne käyttäjälle.


Google tarjoaa myös mahdollisuuden lähettää uudelle käyttäjälle salasanan luontilinkin sähköpostiin.





Käyttäjän poistaminen:


Käyttäjän poistaminen onnistuu myös käyttäjät valikon kautta. Jokaisen käyttäjän vierestä löytyy Lisää- painike josta avautuu alasvetovalikosta Poista käyttäjä- kohta.




Poistetun käyttäjän palauttaminen:


Poistettu käyttäjä on vielä mahdollista palauttaa 20pv poistopäivästä. Se onnistuu käyttäjät valikon kautta klikkaamalla vasemmasta yläkulmasta kohtaa Lisää suodatin ja valitsemalla alasvetovalikosta kohdan Viimeksi poistetut.


Käyttäjäluettelosta valitse käyttäjän vierestä kohta palauta käyttäjä. Palautus vie 3-12h jonka jälkeen tili on toiminnassa.




Huomioitavaa muutoksissa:


- Admin hallinnan kautta tehtävät muutokset eivät automaattisesti päivity laskutukseemme. Mikäli haluat poistaa tilin myös laskutukselta, ilmoitathan tästä meille osoitteeseen myynti(at)louhi.fi


- Uusia käyttäjiä lisätessä lisenssi tulee tilata meiltä osoitteesta myynti(at)louhi.fi jonka jälkeen sen luominen onnistuu käyttäjät valikon kautta. Uudesta lisenssistä veloitamme hinnastomme mukaisen hinnan jonka löydätte 

täältä




Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.