Ennakko osoitteen käyttö Louhen palvelimilla

Muokattu: Pe, 14 Touko, 2021 klo 9:06 AM

Ennakko osoitteella eli väliaikaisella osoitteella tarkoitetaan osoitetta jolla sivuston ulkoasua on mahdollista esikatsella ennen julkaisua. Ennakko osoitetta käytetään esimerkiksi silloin kun palvelimelle ollaan rakentamassa sivustoa mutta kyseinen domain ei vielä palvelimelle ohjaa.
Louhen Webhotellipalvelimilla ennakko osoite on muotoa whmXX.louhi.net/~kayttajatunnus


Wordpress palvelimillamme ennakko osoite on muotoa wpX.louhi.net/~kayttajatunnus


Cloudsrv palvelimilla cloudsrvXX.louhi.net/~kayttajatunnus


Korvaa XX oman palvelimesi numerolla. kayttajatunnus- tilalle vaihda oman palvelimesi käyttäjätunnus. Löydät tiedot tunnusviestistä jonka olet saanut tilauksen yhteydessä sekä Louhi konsoli omahallintapalvelusta kohdasta sopimukset.


Monissa sivustonhallintajärjestelmissä esim Wordpress on vaihtoehtona asentaa palvelu valmiiksi ennakko osoitteelle sivuston rakentamisen ajaksi. Palveluun tulee kuitenkin myöhemmässä vaiheessa vaihtaa tilalle varsinainen domain kun sivusto on valmis.


Huomaathan kuitenkin että Louhella Webhotelli tai Worpdress palvelimen tilaukseen tulee aina syöttää vähintään yksi domain. Ennakko osoitetta ei ole mahdollista käyttää Webhotellin päädomainina.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.