Webmailin levytilan lisäys

Muokattu: Pe, 14 Touko, 2021 klo 11:45 AM
Kun haluaa suurentaa tai pienentää webmailin sähköpostilaatikon kokoa tehdään muutos webhotellin (cPanel) hallintapaneelin kautta.


Levytilan lisäys


  1. Webmailin levytilaa pystyy hallinnoimaan webhotelliin hallintapaneeliin kirjautumalla ja valitsemalla sieltä “Email” laatikon alta “Email Accounts”/ “Sähköpostitilit”


Sisäänkirjautumaan pääset osoitteesta whmXX.louhi.net:2083. Korvaa XX oman whm palvelimesi numerolla. Mikäli domainin liikenne on ohjattu sivustojen osalta webhotelliin, onnistuu kirjautuminen myös osoitteen omadomain.org/hallinta kautta. Korvaa omadomain.org käytössäsi olevalla domainilla.  1. Email Accounts-sivulla näet kaikki sähköpostitilit ja niiden levytilan käytön suoraan. Valitse muokattavan sähköpostitilin riviltä Manage vaihtoehto. Täältä pääset muokkaamaan kyseisen sähköpostin levytilaa.
  1. Manage sivulla kohdasta “Storage” näet uudestaan käytetyn levytilan ja sen alla on kohta “Allocated Storage Space”. Tästä kohdasta voit joko valita levytilan manuaalisesti lisäämällä toivomanne levytilan määrän tai laittaa levytilaksi Unlimited/ rajoittamaton. Tämän jälkeen muutos tallennetaan sivun alareunasta.
Huomioi kuitenkin että sähköposti lopettaa toimintansa, mikäli webhotellin kokonaislevytila loppuu. Mikäli näin käy, voit kirjautua cPanelin kautta sähköpostiin poistaaksesi turhia sähköposteja ja tyhjentää roskakorin. Sähköposti kannattaa siivota aika-ajoin ja tyhjentää roskakori, jotta levytilaa ei mene hukkaan eikä se täyty niin helposti.

Mikäli poistettavaa ei ole ja tarvitsette lisää levytilaa, voi asiakaspalvelun kautta ostaa Lisälevytilaa voimassaolevan hinnaston mukaisesti tai päivittää webhotellipakettia kokonaisuudessaan.

Meillä on myös tarjota erillisiä sähköpostipalveluita kuten:
Google Workspace (https://www.louhi.fi/google-workspace/) 
Microsoft 365 (https://www.louhi.fi/sovellukset/office365/).

Asiakaspalvelun tavoittaa sähköpostilla: tuki@louhi.fi puhelimella: 010 841 5656 ma-pe klo 8.00-18.00Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.