Microsoft 365 - Office ohjelmien asennus

Muokattu: Ti, 13 Helmi, 2024 klo 11:10 AM

Ladattavat Office-ohjelmat PowerPoint, Outlook, Word ja Excel sisältyvät Louhelta tilattuihin Microsoft 365 Apps for Business sekä Business Standard lisensseihin. Sovellukset on saatavilla Windows sekä Applen laitteille kuin myös mobiililaitteille. Yhdellä käyttäjätunnuksella on mahdollista käyttää sovelluksia viidellä eri laitteella.


Office-ohjelmia on mahdollista käyttää myös selaimen kautta osoitteessa portal.office.com.
Kirjaudu omilla sähköpostitunnuksillasi sisään osoitteeseen portal.office.com. Toimitamme tunnukset tilauksen jälkeen 1-3 arkipäivän kuluessa asiakastiedoissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.


Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse oikeasta yläkulmasta Asenna Office -välilehdeltä esimmäinen kohta, "Office-sovellusten Premium-versiot".


Seuraa asennuksen ohjeita. Asennus vie tavallisesti aikaa tietokoneesta riippuen n.3-5 minuuttia. Suosittelemme asennusta siinäkin tapauksessa mikäli laitteeltanne löytyy jo Office-ohjelmat. Tällä saadaan varmistettua että käytössänne on uusimmat versiot. Asennuksen yhteydessä vanhat sovellukset poistetaan ja tilalle asennetaan uudet.


Office-ohjelmien uudelleenasennus korjaa myös usein bugeja, joten mikäli ohjelmien kanssa tulee teknisiä ongelmia tai ne eivät jostain syystä käynnisty, asenna ne uudestaan täältä samasta paikasta. Lisäksi suosittelemme tarkistamaan, että laitteellenne on asennettu uusimmat ohjelmistopäivitykset.
Asennus ja käyttö mobiililaitteissa:


Avaa puhelimesi tai tablettisi sovelluskauppa - Android-laitteilla Play-kauppa ja Applen laitteilla Appstore.


Lataa sovellus nimeltä Microsoft Office. Asennus sisältää kaikki samat Office-ohjelmat, jotka löytyvät myös tietokoneelta.

Kirjaudu sisään samoilla tunnuksilla kuin tietokoneelle. Tallennettaessa tiedostoja Microsoftin pilveen, löydät samat tiedostot tietokoneelta ja mobiililaitteilta.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.